[Ad Infinitum] Hjælp til Kampstile og Uundværligheder

Jeg er lige ved at være færdig med Ad Infinitum, som skal køre på året Viking-con, men jeg sidder og prøver at finde på de sidste detaljer til mine 12 karakterer. Hver karakter har, som tidligere omtalt, en kampstil, og en grund til at de er uundværlige. Nu er jeg så stødt på problemet med at finde 12 forskellige af begge dele, og jeg vil gerne hører jer derude om I har nogle gode idéer?

Kampstile; Due skydning (klassisk sport til en ældre herre), Dødelig præcision (en Xenolog der ved noget om monstrenes biologi), Gadekamp, Militær træning, Aikido (eller andet kampsport).

Uundværligheder; Du er den eneste der kender til disse monstre, og uden dig kan I aldrig bekæmpe dem ordenligt (xenolog-tingen). Du ved alt om hvordan portalen virker, og er den eneste der kan slukke for den. Du har adgangskoder til mange afkroge af skibet. Du har adgangskoder til våbenskabene rundt omkring, hvor I skal oplader jeres våben. Du har en special kort til nogle hemmelige redningskapsler.

Jeg overvejer at lade et våben være en del af kampstilene.

Om Asbjørn Olsen

Mechanical engineering student and game designer interested in everything from behavior change and self-reliance to woodworking and surrealism...
Dette indlæg blev udgivet i Rollespil og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

4 svar til [Ad Infinitum] Hjælp til Kampstile og Uundværligheder

 1. Mads siger:

  Kampstile:
  Kendo (japansk fægte kunst), god kastearm, tai chi, industri motorsav eller blæseflamme, tidligere baseball stjerne og medfølgende jernbat, ditto amerikansk fodbold og medfølgende rustning/power armor (hvis det er sådan noget vi er ude i), multifunktionsriffel, Close Quarters Combat, full-automatisk specialist.

  Uundværligheder:
  Du kan hacke ind i sikkerhedskameraer og robotter og diverse.
  Du er af høj rang og kan give ordre til andre folk på rumstationen.
  Du har styr på alle ventilationskakter og andre hemmelige gange på rumstationen.
  Du er umådelig rig og villig til at kompensere alle som holder dig i live.

 2. anne siger:

  Kampstile: Begynderheld, nådes- og frygtløs, fægtning, paintballmester, 5.000 timers counterstrike

  Uundværligheder: Du har et med-kit og ved hvordan man bruger det, du har mad haxxor-skillz, det er kraftederperkeme dig der er kaptajnen her, du kan lave ca. hvadsomhelst ud af ca. hvadsomhelst på ingen tid, du er den eneste der har kropsmodifikationerne til at kunne bruge den store gøb.

 3. troelsken siger:

  Kampstil: Tillægsord binder ikke folk hårdt, så man kan agere frit når der skal sparkes asen, og ved at kombinere to tillægsord kunne man opnå 12 kampstile uden at binde knuder på sig selv.

  Vildt, blodigt, iskoldt, beregnende, desperat, ynkeligt, modigt, improviseret. Sæt sammen i par på to, og selv når man har pillet fjollede kombinationer som iskoldt & ynkeligt fra, er der meget mere end 12. Anyway, bare en strøtanke.

  Uundværligheder: Pointen må vel være at ingen egentlig er uundværlige, når nu der begynder at være running & screaming & dying… Så det er snarere argumenter for, hvorfor det er vigtigt at JEG LEVER!!!

  Såøh jeg vil bare føje strøtanker til andres: Den eneste der kan supercharge en power cell så den bliver en granat, skibets poker-champion, den eneste der kan berolige folk i panik (for du er mor!).

 4. Uundværligheden er nødvendig fordi karaktererne ikke må slå hinanden ihjel i spillet. Vi spillede uden dem i playtesten, og det virkede ikke optimalt. Spillerne bliver trætte af hinandens forræderi og vil gerne smadre hinanden. Uundværligheden giver dem en in-game grund til hvorfor de ikke kan.

  Og tak for alle jeres forslag, det er rart at være omgivet af så mange kreative mennesker.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s