[The Promised Land] II: The Rig and a Tanker full of trouble.

Jeg lærer hele tiden noget nyt, og Apocalypse World bliver bedre og bedre. Denne gang lærte jeg i højere grad hvordan man kan bruge Malstrømmen på en federe måde end jeg hidtil har formået. Jeg starter nu ud med spørgsmål som “Hvem var den første du kyssede?”, “Hvem er du allermest bange for?” og “Hvem er der ikke plads til i Paradis?”. Det bygger jeg videre på i turen indtil Malstrømmen, og det gør det hele meget mere interessant, og giver os mulighed for at lære mere om karaktererne og bygge videre på det. Blandt andet fandt vi på Emily, som vil spille en vigtig rolle i næste session. Måske.

Referat denne gang af Caft, og som altid redigeret af mig;

“Snake Eyes kommer tilbage til skibet med kasserne han har stjålet. Da de bliver åbnet viser det sig de er fulde af mad! Så snart de er sikre på der er mad nok sætter Colonel kurs mod The Rig, så de kan få fyldt tankene med olie.

Snakey Eyes og hans mænd tager godt for sig af maden, hvilket Dog Head og nogle andre af Blackwaters værste lægger mærke til. Da de selv prøver at grabbe lidt rigeligt til sig råber Snake Eyes af dem, og de ender med de får nogle knubs. The Colonel sidder oppe hos sig selv og drikker, og ignorerer slagsmålet.

Snakey Eyes og Road der begge kom slemt til skade på ekspeditionen tager hen til Foster, der råder dem til nogle dage på langs hvis de skal komme sig. Det råd bliver dog mere eller mindre ignoreret af dem begge.

Carl, som er kæreste med Emerald, der er Suns mor, er tidligere raider, og ved hvor der muligvis kan findes dele til helikopteren der står ombord på skibet, samt til Snakes Eyes vandscooter, der er gået i stykker. The Factory, som ligger i udkanten af The Reach, et ingenmandsland hvor alskens ballade holder til.

Scarlet tager op til Dog Head og hans folk, der sidder og spiller kort og drikker, mens de pønser på hævn over Gearjammers. Hun opildner dem, og de går ud for at finde nogle at tæve. Inden kampen rigtig når at starte skifter hun side, og truer Dog Head. Da han ikke helt forstår alvoren i situationen skærer hun halsen over på ham. Hugo (Dog Heads ven og højre hånd) skyder hende lige inden Colonel ankommer med forstærkninger. For at få situationen under kontrol skyder han Hugo. En Gearjammer ved navn Frederich fange også en kugle i farten.

Efter dette mødes Snake Eyes og Colonel for at snakke om situationen. De bliver enige om at de bliver nødt til at holde fred, hvis de skal have en chance for at følge Roads vej til paradis.

Mini prøver at overtale Snake Eyes til at prøver at overtage skibet fra Colonel, men Snake Eyes afleder hendes opmærksomhed med snak om at jagte de asiater der muligvis gemmer sig i skibets dyb, han er stadig opsat på hævn over alle der havde noget med drabet af hans bror at gøre.

Scarlett er efter kampen med Dog Head og Hugo taget over til Foster for at blive lappet lidt sammen. Her møder hun Road, og mens de ligger til køjs en uges tid, mens skibet sejler til The Rig snakker de sammen. Road fortæller hun har været inde i Malstrømmen, hvor hun mødte Emily, den første Road nogensinde har kysset. Hun spurgte Road hvor hun løj. Der såes tvivl om Road overhoved kender vejen til Paradis?

Da skibet ankommer til The Rig går Colonel, Road, Scarlet og Snake Eyes om bord med 15 mand. Scarlet leder vejen ind til midten af Rigen, hvor vi finder oliepumpen. Mens der bliver pumpet olie i tønder virker det dog som om der er andre på Rigen end os. Vi ser skygger og hører folk der render omkring os. Et par folk bryder disciplinen og begynder at skyde efter skyggerne. Pludselig smider Goldie sit våben og løber afsted ud i mørket. Uden at tænke på sin egen sikkerhed løber Snake Eyes efter ham, men han kan slet ikke finde rundt, og efter få minutter er han helt væk, både fra Goldie og resten af teamet. Pludselig står han ansigt til ansigt med Jason, en Blackwater der blev væk fra gruppen sidst der blev hentet olie, og blev efterladt på Rigen. Jason er rasende og beskyder Snake Eyes for at være skyld i han blev efterladt. Han stikker Snake med en harpun og forsvinder.

Imens har Colonel besluttet at han og Scarlet bliver nødt til at finde Snake, og sender Road tilbage til skibet med olien og vagterne. Scarlet går ind i malstrømmen for at finde Snake, og leder Colonel hen til ham. De tager Snake under armene og går tilbage mod skibet.

Imens er Road kommet ud i problemer. Goldie er pludselig tilbage i gruppen, men Mimi er forsvundet! Goldie virker meget underlig, nærmest hjernevasket, men han leder Road og de andre tilbage til skibet, hvor Colonel, Scarlet og Snake også ankommer. Snake siger ‘fuck Mimi’ og de beslutter at sejle uden hende. Der sættes kurs mod The Refinery.

På vejen til the Refinery snakker Colonel og Snake sammen, og beslutter at de bliver nødt til at undersøge om der er flere folk der gemmer sig i bunden af skibet. Snake er stadig hævngerrig over hvad der skete med hans bror, og Colonel vil ikke have blinde passagerer med. Colonel viser Snake og Foster en transfusionskit, som hans folk har fundet der hvor Snakes bror blev slået ihjel. Foster forklarer hvad det bruges til.

I mellemtiden snakker Carl med Road. Han forklarer at han ved Sun blev ramt af friendly fire, og vil have at vide præcis hvad der skete. Road lover hun vil prøve at finde ud af det.

Colonel og Snake går ned i skibet med en større gruppe mænd, hvor colonel åbner sin hjerne. Han ser at der er en del blinde passagerer, som gemmer sig i stævnen, dybt nede i skibet. Han ser dog også at de ser svagelige og usle ud, og beslutter han hellere må opsøge dem uden Snake Eyes, så han kan få en chance for at udspørge dem. Snake er helt sikkert ikke i humør til andet et end dræbe dem som hævn over hans bror. Han leder derfor gruppen den forkerte vej.

Pludselig finder gruppen tre døde skibsfolk, der både ser ud til at være blevet drænet for blod, og de ser en af Mimis knive sidde hamret ned i en nærliggende kasse. Gruppen går lidt i panik, og da de ser nogle af de blinde passagerer i rummet ved siden af kaster de i hast en granat derind, inden de stormer rummet. Granaten har dræbt to blinde passagerer og Joe’s Girl, bartenderes på skibets Tiki Bar. De ser også Mimi som de forfølger og skyder efter. Pludselig er Colonel alene, skilt fra sine mænd og inden han kan nå at tænke sig om, står Mimi foran ham med en kølle, og slår ham bevidstløs.

Han vågner op i bunden af skibet, bundet, mens Mimi sidder foran ham. Hun siger hun vil med til Paradis, og vi kan alle godt glemme at om at efterlade eller dræbe hende. Efter at have stukket Colonel et par gange med en kniv viser hun ham at hun har sat C4 op på skibet, og fortæller hun vil sprænge dem alle i luften hvis de prøver på noget. Der er tre C4 blokke gemt på skibet.

I mellemtiden har Scarlett snakket med ung Gearjammer der hedder Rum, der er bange for Snake Eyes, og siger han skaber problemer. Nogle peger på Goldie som mulig efterfølger, mens andre ikke rigtig ved hvem der kan overtage, hvis Snake Eyes kommer ud for en ‘ulykke’. Goldie selv vil dog ikke være leder, men siger han tror Mimi kan styre Gearjammers mod bedre tider.

Sessionen slutter med Scarlett og Road snakker om Suns død på dækket, da de pludselig bliver ramt af en meget voldsom snestorm. De ryger begge i vandet. Road bliver reddet af Mimi, tror hun nok, som der dog er væk inden Road kommer til sig selv. Scarlett bliver reddet af Snake Eyes, der dog et øjeblik er lige ved at slippe hendes hånd inden han trækker hende op.”

Døde denne gang: Dog Head, Hugo, Frederich, to ukendte asiater, Thelma, Louise, en ukendt fra hardholdet og Joe’s Girl.

Om Asbjørn Olsen

Mechanical engineering student and game designer interested in everything from behavior change and self-reliance to woodworking and surrealism...
Dette indlæg blev udgivet i Rollespil og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s