[The Drowned Empire] III: The Whale Hunt

Endnu en sessions løb af stablen. Her er referatet forfattet af Dan;

“Always ved nu at Svana dræbte sin onkel Ragnar i tvekamp for kontrol af H.O.T. før det kom til Seattle.

Vi starter ud med at afrunde sidste gang. Always ønsker Svanas hjælp til at tage Wallmart tilbage fra The Snakes, så han kan få stoffer fra Camo the Chosen. Som den samfundsstøtte hun er, indvilliger Svana naturligvis og de går i bådene mod Wallmart. Som Svana indtager overlegent. Kun en enkelt båd tager skade. Atle the Sniper giver dækild fra et tag i nærheden. Always familie har nogen net med og det lykkes at tage to fanger. Svana får med sit indtagende smil overtalt en af dem, Lilla Mohawk, til at afsløre The Snakes base i nærheden. Efterfølgende lader hun nådefuldt gå. Den anden fange, Cut, bliver gjort til træl.

I mellemtiden smutter Camo ind til sit stash. Sorrow og Truth følger efter på Always ordre. Der går noget tid uden nogen af dem kommer tilbage. I mellemtiden rydder The Chosen of Asgard effektivt Wallmart og Svana udspørger med stor snilde Always om hvad han skal bruge fra Camo. Hun ser straks igennem hans vage bortforklaringer om maskiner og ved det er noget andet han kom efter.

Always flygter nu væk og efter Camo. Han finder Sorrow med halsen skåret over, efter en vision om en død ko, i et fryserum. Her er Lilla Mohawk også og han har en kniv mod Truths strube og forlanger at Always sprænger et hul i væggen med en granat. Inde i kølerummet ved siden gemmer Camo sig bag en død ko. Always kaster granaten mod Lilla Mohawk og Truth bliver fyldt med spræng fragmenter og Lilla Mohawk skubber Always under vandet, hvor han får en vision om H.O.T. omgivet af svømmende slanger. Da han kommer op har Lilla Mohawk kniven mod hans strube og trækker ham ud i hallen hvor Svana snarrådigt får ham overtalt til at slippe Always fri, han tager dog A’s segl. Mens LM flygter kaster Svana elegant en kniv til A. og ønsker ham god jagt.

Mens A. ordner sine ting kommer Camo ud i hallen og giver Svana det smukkeste armbånd, fordi hun er så smuk og en fantastisk leder.

Der går nu en lille uge hvor Always healer sine sår og The Chosen spiser maden de skaffede fra Wallmart. Men igen er Hardholdet løbet tør for mad og folk begynder nu at spise hinanden igen. 10 dør af sult. Folk er ikke syge bortset fra Acid Burn som nu har The Ash i fuldt udbrud og har smittet Miriam.

Fiskerne søger længere bort for at finde mere mad og der er ikke mange tilbage i Holdet.

AB og Nero tager ud for at søge efter Kirk Jr. De finder ham i gang med at spise resterne af et menneske. Han gemmer sig i The Warrens. AB prøver at overtale ham til at komme med for at finde Gams morder. Han forlanger at AB finder navnet på morderen først.

Hos Always er tingene desperate og Bar presser på for mad.

Svana sender forudseende Miriam der er syg afsted til bjergbyen Hillton efter mad og medicin. Atle og nogen af de unge Chosen er med for at hjælpe.

AB opsøger Always’ familie for at få mere at vide om The Ash. Først taler hum med Chak, som er uvidende og bange. Derefter prøver A at overtale AB til at hjælpe med mad, men AB indser at A ikke ved noget om The Ash der kan hjælpe hende. Derudover kommer det frem at A og hans familie blot venter på at folk dør af The Ash så børn af Den Sande kan arve verdenen.

Svana sender nu pænt bud efter Kirk til en lille samtale. Han nægter uhøfligt og Svana giver et lille vink med en bazooka om at det er ret vigtigt. Han dukker op til mødet. Her bliver der aftalt en fælles hvaljagt, hvor Svana selvfølgelig gavmildt vil give Kirk en tredjedel af byttet.

Kirk er dog utaknemmelig og smider rænker med Always bag Svanas ryg, om at der skal lægges miner ud. Han forsøger også at presse Acid Burn, der dog ved bedre end at gå mod sit eget kød og blod. Også selvom han truer med at lade det gå udover Katinka, AB’s lillesøster.

I mellemtiden har Svana naturligvis indset at Kirk ikke har rent mel i posen og søger at finde en mere værdig afløser som leder af fiskerne, og går derfor til Rufe og beder om hans hjælp.

AB leder stadig efter Gams morder, og efter lidt bestikkelse af Ila med mad, tilstår denne det hele. Dette vender AB tilbage til Kirk Jr med og får nu denne overtalt til at tale med Svana.

Hos den smukke Svana (tog +1 hot her) tilbyder Svana sin kære niece en plads på hvaljagten og taler derefter i enrum med Kirk Jr, hvor hun tilbyder ham sin frihed hvis han sørger for at tage sig af Svanas problemer med faderen.

Det bliver tid til hvaljagten og Svana advarer diskret Acid Burn om den spændte situation og beder hende sejle bagerst for sin egen sikkerhed. Ganske rigtigt har den forræderiske Always plantet miner og da Svanas flotte båd rammer dem, border hun stormende Kirks båd. Han har dog dækket båden i sprængstoffer og truer nu med at sprænge sig selv og båden i luften, efter Svana nådefuldt sparede hans og et par overlevendes liv. I mellemtiden har AB fundet Kirk Jr på toppen af et tag med en riffel og da han nægter at skyde sin far Kirk, skyder hun ham. Svana hører skuddet og vælger derefter at skyde Kirk, desværre når han at sprænge båden. Svana får dog ram på ham og hans hoved. Redder derefter glorværdigt resten af de overlevende, mens uslingen Always plyndrer en rustning fra hendes båd.

Nero og Acid Burn hjælper Svana med at få bragt overlevende og sårede i den resterende båd.

Always har til trods for sine udåder endnu ingen mad og vælger at proppe sin kok Bar i gryden da han kommer hjem for at fodre resten af familien.”

R.I.P: Sorrow, Truth, Lilla Mohawk, 7 andre raiders, 10 ukendte folk fra hardholdet, Kirk, Kirk Junior, 6 af Kirk’s mænd, en enkelt ukendt Chosen og Bar.

Om Asbjørn Olsen

Mechanical engineering student and game designer interested in everything from behavior change and self-reliance to woodworking and surrealism...
Dette indlæg blev udgivet i Rollespil og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Et svar til [The Drowned Empire] III: The Whale Hunt

  1. Elias Helfer siger:

    Jeg ser at Sva… jeg mener Dan… har valgt at skrive referatet fuldstændigt neutralt og uden nogen som helst form for bias… i Narnia.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s