[Depereo] Alexi

Alexi – Defender of Man.

Alexi er anarkist. Han er Theos største modstander, og han gør alt hvad han kan for at skabe problemer for hende. Man kunne mene at Alexi var idealist, men det er ikke det der er hans interesse. Han er egoist, han elsker frihed, og han gør bare ting. Det meste af tiden kæmper han imod alt hvad Theo står for. Alexi er destruktion, og frihed, og individualitet, og kaos. Han har det bedst når alting er i forandring, og når ingen har kontrol over situationen. Inklusiv ham selv.

Nå ja, og så er der ingen tvivl om at Theo er Alexis primære interesse. Han ville aldrig indrømme det, men han elsker hende. Når de er tæt på hinanden, så udsendes der så meget energi er verden er tæt på at gå i stykker. Og når de er rigtig tæt på hinanden, når de har sex, eller føler kærligheden rent, så river verden sig lidt fra hinanden. Alexi kan ikke forklarer hvorfor Theo er så fantastisk. Men det er muligvis fordi Theo er det eneste anden væsen der minder ham om sig selv. De er ikke mennesker, de er noget andet. Måske noget der kan opfattes som guder.

Alexi er kaotisk, grænsesøgende, voldelig, sexet, udfordrende, anarkistisk, forførende, uforudseelig, trodsig, egoistisk, psykotisk, direkte, spontan og unik.

Om Asbjørn Olsen

Mechanical engineering student and game designer interested in everything from behavior change and self-reliance to woodworking and surrealism...
Dette indlæg blev udgivet i Rollespil og tagget , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s