[The Promised Land] VIII: Katinka Rising

Af Mads.

Colonel Blackwater gearer op med silencers, knive og granater til nattens mission på The Refinery. I Fosters infirmeriet har Fuse og Road slæbt sig ind for at blive behandlet med det nylavede stock. Colonel går derned for at rekruttere nogen til missionen, men hårdt sårede som de er, går det op for ham at han bliver nød til at gøre det alene. Foster opdatere Colonel om Key, men fortier at han udpegede ham som ansvarlig over Mimi’s død, mens Colonel vagt fornemmer han er blevet forrådt. Som behandlingen af Road begynder og der bliver hevet op i tøjet, viser det sig at han er en hende! Efter Colonel er gået giver Road rejsebrochurerne fra paradis til Fuse og siger det nu er hans ansvar at finde paradis og støtte Colonel.

Alene svømmer Colonel ind på The Refinery, kniv i mund. Først finder han et afsides vagttårn, hvor en en spinkel gut ved RPGen bliver stukket ned i relativ stilhed. Uheldigvis bliver Colonel overrasket af den næste person på vagten, en hærdet person ved navn Char. Han indvilliger i ikke at opgive ham mod en plads i paradis og på skibet. Colonel lister videre og får, gun i mund, kravlet ind i Hellmann/Emily/Rolfballs kontor, men skvatter i dørkammen og bliver fanget af sidstnævnte og en af hans mænd, Charlie. Rolfball gider ikke mere ballade, bl.a. efter et par af hans mænd døde af Colonels whisky gave og indvilliger i at give dem el-motoren til deres helikopter og lidt stock i bytte for en god potion barter. Colonel får også lagt sig i Fosters infirmeri og de forlader The Refinery uden flere problemer. Foster og Colonel vil have Road til at annoncere det når der er fundet en kur til Spyder og hans folk, men hun er tydeligvis ikke meget for det. På grund af det konstant manglende udstyr får Foster Colonel til at lave en prioriterings liste over hvilke besætningsmedlemmer der er vigtige at redde:

1. Road
2. Colonel Blackwater
3. Foster
4. Fuse
5. Mox & Segusa

De to sidste værende Fosters hjælpere på klinikken.

En halvanden dag går og de fleste er på benene igen. En lidt mere afklædt Road, med både hærdet og feminint udseende, snakker i Colonel kontor. Hun fortæller at Fuse nu skal lede til paradis og forlader ham med kommentaren ”og Oliver, navnet er Katinka.” Colonel tror ikke på de kan finde paradis uden Road og er ved at sætte en pistol for panden som Foster kommer ind. Han krammer ham og trøster ham med en liste af hans bedrifter. ”Hvis du kan føre os igennem helvede kan du også kan du også føre os til Paradis”. Han nævner dog også at han selv ikke kræver meget af paradis. ”Ved du hvad jeg vil have i paradis? Et varmt bad.

Katinka får et af scavengeren Bentham til at eskortere ham underbords sammen med Jesus. Jesus bliver midlertidigt væk dernede og et øjeblik senere har Katinka Keys kniv for halsen. Key kræver at hun sørger for at Colonels dør står åben når han sover, hvis hun skal beholde hovedet. Fuse, som lidt tid forinden var i gang med at lege med Roads speaker system, står pludselig med en riffel mod Keys tinding. Katinka ser sit snit til at skyde efter ham, Key slår til hendes shotgun og Fuse får en gang hagl i brystkassen. Han må hastes til infirmeriet (som han har forladt få timer forinden efter at skulle have behandlet machete-relaterede sår…). Foster bruger endnu engang akupunktur og møder Deep Blue i malmstrømmen. Under protester fra Fuse, aftaler de at Foster skal give Katinka en sprøjte så hendes hjerne er ubeskyttet og tilgengæld bliver Fuse reddet. Da Katinka ikke står på listen, er Foster ikke sikker på han vil beskytte hende, men ender med at bokse mod Deep Blue sammen med Fuse. Som deres hjerner vikles sammen lærer Foster at hvis Deep Blue vil slå sig i skibet permanent hvis Queen kommer ombord, Deep Blue at Foster også er forelsket i Katinka og Fuse at Colonel er ude efter Foster.

Som de er ved at lægge mod land bliver Colonel opdateret om Queen og Deep Blue’s greb i ham. Coloenls arm bliver nød-healet hvorved han får et hold om Fosters hjerne. Queen giver straks en gratis omgang mad da de møder ham, men det kommer nær til klammeri med Alonzo da Colonel ikke vil have det udleveret. Queen bliver stoppet midt på gangbroen til skibet, hvor de akavet forklarer de vil undgå infektion. I bytte for mere mad vil Queen have Fuse til at fikse en af deres hydroponder og han og Colonel kører med ham til Green Town, mens skibet sejler med.

Under rejsen snakker Alonso med Katinka om at gøre noget ved Colonel. Han mener han rejsen mod paradis er vanvid og at paradis kunne eksistere her og nu, hvis de bare tog den med ro. Som han holder kunstpause og spiser sin roe, falder han om, forgiftet. Foster forsøger forgæves at redde ham og efter hans sjæl har udnævnt Colonel som ansvarlig, sidder Foster fast på malmstrøms øen. Han må aftale med Deep Blue at opsøge Blood Eaters og holde Queen i live for at komme tilbage til virkeligheden. Blackwater Mercenaries kalder til møde/gravøl og der er stemning for Baby skal overtage kommandoen, måske over hele skibet. Katinka giver af Colonels whisky og ser pludselig sig selv udnævnt til Blackwaters nye second-in-command.

I Green Town går Fuse i gang med arbejdet: en kramaksel bliver købt og nok skrammel samlet sammen til hydroponden kan fikses…

Kill count: RPG vagt, et par af Rolfballs mænd til gift, Alonzo, mere gift. Colonel killing spree!

Dette indlæg blev udgivet i Rollespil og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s