[Faye] Teaser/idéudkast

De store bogstaver på facaden staver “Departementet for Irrationel og Håbløs Romantik”. Omkring den ældgamle bygning er der stille, støvet har lagt sig, og to lamper kæmper imod et altædende mørke. Faye tager sig selv på armen, og mærker den kolde metalliske følelse, som altid gør hende helt rolig indeni, om ikke andet, så bare for et sekund.

Det føles som om der er uendelig højt til loftet. Faye kommer til at skubbe til en stak af papirer der går forbi hende, og to lysende diode øjne kigger bearbejdende op på hende. Den lille drone begynder at stable papirbunken igen. “Undskyld hvor finder jeg receptionen?”.

Kortet på væggen former en labyrint af farvede streger, der krydser hinanden og går i ring. Faye kigger ned af gangen, der forsætter længere end hun kan se, med identiske døre i par hele vejen. Hun ryster på hovedet, og vender sig imod kortet igen. I bunden er referer koderne fra kortet til andre koder, og hun kigger febrilsk efter et genkendeligt ord.

I'm pro-robomarriagePå skranken er der en sirlig orden i de store stakke af papir. Bagved dem kan hun skimte et ansigt. “Undskyld?”. Og to øjne kigger frem over et par firkantede briller. En kvinde af ubestemmelig alder, som med en silkeblød stemme spørger “Hvad kan jeg hjælpe dig med?”. Faye for fremstammet “Erh… Jeg skal registrere en forelskelse”. “Godt du kom. Nu er der ikke gået over de tilladte to uger vel? Det er vigtigt alt irrationalitet bliver bogførte indenfor de første to uger”. Faye ryster på hovedet. Kvindens hånd kommer pludselig frem imellem papirs bunkerne, og peger over imod en af de mange døre. “Du kan finde formularen derinde.”

Navn. Adresse. Mors fødselsår. Kæledyr i kronologisk rækkefølge. Dato og tidspunkt for irrationalitetens begyndelse. Favorit elektronik butik. Himmelens farve. Faye brænder svarende ind med laserpennen i sin pegefinger. På niende side kommer hun til spørgsmålet, hvilket køn er objektet for den irrationale romantiske konstruktion? Mand/kvinde/intet/tve/argumenteret/modificeret/mekanisk? Faye går i stå. Fanget af sin egen hjerne, i sine minder. Minderne fra fremtiden? Tre forskellige tidslinjer åbner sig op, tre forskellige liv, tre forskellige kærlighedshistorier.

Papirerne rammer skranken med et klask. Kvinden kigger ikke engang, før stemmen siger “Vi skal bruge tre eksemplarer.” Faye kigger sig om efter en kopimaskine, men opgiver inden hun overhovedet er gået i gang med at lede. Hendes laserpen prøver at gentage processen så hurtigt som muligt. Endnu engang rammer papirerne skranken, denne gang tre gange så tungt. Stemmen svarer “Vi acceptere kun formularer udfyldt med blæk.”

Formular L-409 er et kærlighedsscenarie om bureaukrati, transhumanisme og kvantefysik.

Inspiration:
Dresden Codak
Mr. Nobody
Og selvfølgelig Kafka.

Om Asbjørn Olsen

Mechanical engineering student and game designer interested in everything from behavior change and self-reliance to woodworking and surrealism...
Dette indlæg blev udgivet i Rollespil og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

2 svar til [Faye] Teaser/idéudkast

  1. Hah! Jeg havde allerede extrapoleret listen med inspirationer inden jeg var halvvejs. Det lyder til en sjov.

  2. Pingback: [Faye] Synopsis | Kukabuksilah

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s