[Gråræven] Grundidéen

Jeg vil gerne skrive til Særimner igen i år. Og de to galning der har overtaget projektet har lavet benspænd der rent faktisk er benspænd. Men endelig har jeg fundet min kerne som spiller op ad to af de tre benspænd, jeg vil nemlig lave en fable der viser bagsiden af medaljen. Medaljen er i dette tilfælde det at være udadvendt og ekstrovert. Det er delvist et scenarie om mig. Det er delvist et scenarie om ensomhed… Igen. Det er allermest et scenarie om social afhængighed.

“Gråræven – Og hvorfor det er hårdt at kunne lide de andre/Og hvorfor den hader sig selv når nu alle andre elsker den/Og hvordan den døde af frygt for ensomhed” handler om en ekstrovert, vellidt og social kompetent gråræv der ikke kan klare at være alene. Igennem en række skiftevis negative og positive scener følger vi rævens kamp for ikke at være alene. Både når det er godt og skidt.

På nuværende tidspunkt har jeg bare en række idéer til nogen scener, og så forstiller jeg mig scenarie bliver for 3 deltagere, med en medspillende spilformidler. Jeg syntes det virker meget kedeligt med bare at trække folk igennem 7 sceneoplæg, men jeg håber på noget opstår. Jeg regner i hvert fald med at få en spiltest op at stå snarest muligt, så kan jeg meget bedre arbejde videre med spillet.

Jeg er som altid åben for feedback, idéer og kritik. Og taknemlig overfor det. Det gør mit scenarie bedre.

Dette indlæg blev udgivet i Rollespil og tagget , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s