[Hvordan man løser sine problemer med en zombie] Første tanker

Anne Vinkel har fantastiske idéer, og nu vil jeg gerne hjælpe hende med at få en af dem ud i verden. Så her kommer mine og hendes første tanker om scenariet der midlertidigt hedder “Hvordan man løser sine problemer med en zombie”.

Engang i fremtiden, eller måske bare i en anden verden, er man begyndt at bruge zombier som billig arbejdskraft. Og en af dem får vandret væk fra fabrikken, og bliver fundet af en flok 7-årige børn, som gemmer den i deres hemmelige hule. Sammen begynder de at lege med zombien, og måske få den til at hjælpe de med deres problemer. Alt i mens er deres forældre travlt optaget med ligegyldige ting som skatteregnskaber og verdens undergang. Scenariet slutter som apokalypsen starter.

Zombies_against_Children_by_FlyingMilkPigScenariet handler om forskellen imellem børneproblemer og voksenproblemer. Når man er 7 år gammel er man nok ret ligeglad med om samfundets strukturer bryder sammen, man mister sit job, og ens kone er blevet en zombie. Tilgengæld er det ret awesome at man kan spise alt det slik man har lyst til.

Jeg er slet ikke sikker på hvad man skal lave i scenariet. Men jeg har overvejet en sortsnak mekanik, hvor de voksne kun snakker uforståeligt og hen over hovedet på børnene. Lidt ligesom i Radisserne tegnefilmene, tror jeg nok jeg husker noget om. Og så handler det vel om at bonde med zombien, og få den til at hjælpe med ting så man forbinder den med positive oplevelser, i modsætning til de voksne.

Hvis du har et bedre forslag til en H titel må du meget gerne komme med den. Og i øvrigt er alt feedback velkommen, som altid.

Om Asbjørn Olsen

Mechanical engineering student and game designer interested in everything from behavior change and self-reliance to woodworking and surrealism...
Dette indlæg blev udgivet i Rollespil og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

4 svar til [Hvordan man løser sine problemer med en zombie] Første tanker

 1. Jesper Stein Sandal siger:

  Jeg læste for ikke så længe siden en zombienovelle, hvor en gruppe børn havde fundet en zombie i en hule. Det var bøllerne, der fandt den først, og den blev brugt til sådan en ‘du vil godt være med i hulen, Mulle’ situation over for én af drengene (han skulle tilbringe en nat i hulen, hvor zombien var i et hul med en kasse over. Drengen endte med at føle sympati for zombien og ville slippe den fri.

 2. Kristian Lund siger:

  Det lyder som om du har set:

  The Unliving / Återfödelsen
  Hugo Lilja, Sweden 2011. Fiction, 28 min.
  After a zombie outbreak, people have started taming zombies and using them as cheap labour. A young couple struggle with a relationship on the verge of falling apart.

  Men ellers bør du gøre det! Jeg kan i høj grad også anbefale Michael Swanwick short story The Dead… Tilgængelig in full, her:
  http://www.tor.com/stories/2011/10/the-dead

  Det man skal i scenariet (som om jeg vidste det!):
  – Sy en arm på igen, tænke over om den føler smerte.
  – Få rideture, måske bestemme om lillebror må få én.
  – Far og mor forstår ikke hvorfor at spise alt det man vil, løbe rundt som en vild, og jage dyrene rundt er sjovt – det gør Zed.
  – Grave en død klassekammerat op (lærernes forsøg på at forklare døden forstår man ikke), så man kan lege igen…

  • Jeg har for nyligt set Fido (http://www.imdb.com/title/tt0457572/), som måske rammer endnu bedre ind i barn/zombie forholdet. Men den har jeg ført set bagefter. Men det er Annes idé, så det kan være hun har set den svenske der.

   Og tak for scene idéer. Jeg er svært glad for zombie rideture.

   • anne siger:

    Jeg ser alt for få film, så jeg har ikke set den. Jeg havde mere tænkt i, hvor mange af Anne-7-års problemer, der faktisk kunne have været løst med en zombie.

    Og det, man skal i scenariet:
    – Holde en zombie skjult i et skur i en af sine venners baghaver
    – Prøve at smugle mad til zombien uden at ens forældre opdager det.
    – Komme i diskussioner med sine drengevenner om at zombie vel nok kan hedde Black Beauty lissom i tegnefilmen og have en sløjfe på hovedet.
    – Finde ud af, at vi faktisk kan bruge vores zombie til at løse Lasses problem med de store drenge, der venter på ham på vej hjem fra skole hver dag
    – Finde ud af, at det er noget sværere at bruge zombien til at løse Gittes problem med hendes ven, der er blevet for sej til at lege med hende (men at det stadig lader sig gøre)
    – Holde Mortens vildt irriterende sladderhank af en lillebror ud af zombiens hule
    – Finde ud af, hvad vi gør, når nu zombien har ædt Mortens vildt irriterende lillebror

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s