[I den dybe, mørke, mærkelige skov] Hvordan du kommer med i antologien

I den dybe, mørke, mærkelige skov er kommet med på Fastaval 2014. Jeg har besluttet at begrænse antologien til 10 spil, inklusivt mit eget, og derfor kan der godt komme til at være en udvælgelses process.

Hvis du gerne vil have en idé med til antologien skal du sende mig en mail, hvor du beskriver din idé, eller sender et spil. Hvis jeg får mere end 9 af disse mails, bliver jeg nødt til at vælge nogen fra, hvilket jeg gør hamrende subjektivt, og ud fra mine præferencer. Men for lige at give folk en chance for at vide hvad jeg bedømmer ud fra, skriver jeg lidt om hvad jeg er ude efter.

For der første er der en række krav. Du skal skrive et spil der kan være på et postkort. Postkortet har størrelsen 14,8 × 10,5 centimeter. På forsiden skal der være et billede. Og så skal spillet kunne tages op, læses og spilles af 4 mennesker. Og så skal spilles spiltestet mindst 1 gang. Spillet skal kunne spilles på 2 timer, og meget gerne mindre end det.

For det andet er det alt det jeg gerne vil se. Spillene er bundet sammen med temaet “I den dybe, mørke, mærkelige skov”. Hvad du lægger i det er lidt op til dig, men for mig handler det om isolation fra civilisationen, det magiske, mystiske eller bare underlige og det dystre. Og om skoven. Og så vil jeg også gerne se noget super simpelt spildesign, som driver spillet fremad. Et nanogame er stadigvæk et spil, og spillerne skal have noget konkret at tage sig til, ikke bare jamme over nogen stikord. Jeg giver meget gerne feedback på din idé.

Deadlinen for at sende noget til mig er mandag den 4. november. Herefter vil jeg skrive tilbage om hvorvidt de enkelte bidrag er kommet med i antologien eller ej.

Håber at hører fra dig.

Om Asbjørn Olsen

Mechanical engineering student and game designer interested in everything from behavior change and self-reliance to woodworking and surrealism...
Dette indlæg blev udgivet i Rollespil og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

9 svar til [I den dybe, mørke, mærkelige skov] Hvordan du kommer med i antologien

 1. Michael Næsby siger:

  OK et par uddybende spørgsmål.
  Det er rollespil – ikke bræstspil?
  Der er 4 spillere men ingen spilleder eller tidsbegrænsning?
  Man starter spillet med at vælge eller trække et kort fra bunken, eller er det random?

  Meget spændende idé, synes jeg.
  🙂

 2. Tobias Bindslet siger:

  Fedt. Jeg har noter til en idé, men nu må vi se om jeg kan nå at opfylde spiltestkravet med så kort deadline.

  Skal alle spillene være på engelsk? Dit eksempel var jo og det vil måske skabe meget god konsistens hvis de er på samme sprog.

  • Du behøver ikke spilteste inden “synopsis” deadline, bare inden Fastaval! Og du bestemmer selv om det er på engelsk eller dansk, eller begge dele.

 3. Jost L. Hansen siger:

  Skal det være håndskrevet når det skal være på et postkort? Eller er det bare et stykke papir på størrelse med et postkort med et billede bag på med en så lille letlæselig skriftstørrelse som mulig?

 4. Pingback: Bamsers mod 2? – I mareridtenes land | Simons scenarie sludder

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s