[Faye] Foromtale

Faye Foromtale

Spiltid – 2 timer?
Spiller – 2 spillere og 1 spilleder.
Genre – Romantisk drama, science-fiction.
Spillertype – Til dig der kan lide intense oplevelser og rørende fortællinger. Til dig der ikke har noget imod at fortællingen er låst, så længe spillet giver dig rum. Du skal være klar på at udspille meget intime scener, scenariet handler om intens kærlighed.
Spilledertype – Til dig der kan lide at guide og forfører spillerne. Til dig der ikke har noget imod at læne dig tilbage og se spillerne udfolde sig.
Om forfatteren – Asbjørn Olsen skriver skæve og underlige spil, der ofte handler om tunge følelser. Og så elsker han sær science-fiction og Kafka.

Faye er en ung robotmekaniker der pludselig bliver forelsket i sit arbejde, og sexrobotten EVE genælder hendes følelser. Deres forhold ryster det firkantede kontrolsamfund de lever i, og starter en frihedskamp i kærlighedens navn. Sammen må de lære hinanden og sig selv at kende imens hele verden følger den kamp de har startet.

Faye er et scenarie om forbudt kærlighed midt i en intens revolution. Scenariet handler om voldsom kærlighed og spillet er meget intimt. Fortællingen er fastlagt, men spillerne er stadigvæk medskabere af en smuk romantisk historie.

Om Asbjørn Olsen

Mechanical engineering student and game designer interested in everything from behavior change and self-reliance to woodworking and surrealism...
Dette indlæg blev udgivet i Rollespil og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s