[The Promised Land] XI: Getting to The Rock

Af Ivan.

Katinka overbeviser Baby om at sætte kurs mod The Rock i stedet for at lægge skibet i land ved en af byerne eller midt ude i ingenting. Imens drikker Blackwaters hockeymaskerede moraleofficer Vega sig fuld og tæver folk.

Bartenderen Joe tilbyder hasardspil, druk og svampe i baren. Han kender en fyr ved navn Rolfball som vil have en del af kagen, imens Spyder og co. vil have stofferne væk fra skibet.

Baby annoncerer at hun er nu skibets kaptajn. Det er Stallion ikke glad for at høre og brokker sig over det i baren. Baby hilser på Joe og vil have ham på sin side.

Vega ser en skygge i vandet og taler med sin maske Gretzky om hvad han skal gøre ved den. Svaret er at jage den med en harpun, som han køber af den nyrige scavenger Bentham.

Katinka trænger meget til blod. Foster snøvler med at låne hende udstyr. Katinka panikker og køber sig til noget af hans blod.

Spyder og Baby aftaler at hvis han skal have hendes ryg så skal hun fjerne svampene fra skibet.

Kim bliver udnævnt til Baby’s second.

Katinka vil forføre Wilson. De tager nogle svampe og hun vågner under dækket uden penge. Wilson sladrer til Joe om at Katinka er bloodeater.

Foster dagdrømmer sig til en sort skikkelse under vandet holde fast i ham. Skibet er i horisonten.

Katinka taler med Bloodeaters om paradis. Hvad gør i med Deep Blue?

Vega skyder harpunen af sted og åbner sin hjerne. Han ryger overbords og er ved at drukne. Han vågner i en ubåd med Queen foran sig. Queen giver ham 3 dage til at smide Katinka overbord til ham ellers sænker han skibet.

Baby aftaler med Joe at han holder op med at sælge svampe hvis hun finder en kaffemaskine. Hun tager nogle soldater med sig under dækket og Stallion bliver væk.

Vega kommer op på skibet og finder Stallion, som er groggy. Hun bliver sendt til Foster. Han vil have penge for behandlingen, truer hende med sygdom og vil have hendes sawed off som belønning.

Vega taler med Baby og Stallion om Bloodeaters. Vega finder ud af at Baby vil ikke torturere Katinka hvis hun skjuler noget.

Baby spørger Katinka om hun er bloodeater. Katinka benægter. Joe ser sig sur på Katinka da han tror at bloodeaterne har taget hans dame. Jesus og Vega sørger for en ond stemning i baren.

Baby aftaler et møde med Katinka og Mia i lastrum 47. Katinka udfører en blodritual og fejler.

Joe mødes med Baby og snakker om at stoppe svampesalget. Joe ignorer hendes ønske. Vega bliver ny bouncer i baren.

Skibet lægger til ved The Rock. Sumpet marsklandskab, klipper og firkantet cementbygning med hegn. En tribal med kikkert møder dem. Vega, Kat og Baby sejler imod ham i en gummibåd.

Baby fucker op i rullet mht ankomnten til The Rock og nu må vi ikke forlade øen.

Dette indlæg blev udgivet i Rollespil og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s