[The Promised Land] XII: Welcom to the Rock

Katinka, Vega og Baby står på stranden ved The Rock, og kigger op mod den store, indhegenede beton-bygning. Da de kigger tilbage ser der pludselig at deres båd er væk. Manden der stod på stranden kommer hen til dem, og introducerer sig selv om Scar. Han gendkender Katinka som Snake Eyes morder, og inviterer dem straks med ind i bygningen.

Imens kommer Chaos, en af Spyders folk ned til Joe, og spørger efter nogle svampe. På trods af Spyders ordre vil han sælge dem til Spyders andre folk. Joe ser en mulighed, og mæns han finder stofferne frem, nævner han at Baby gerne så Spyder bliver erstattet som leder af de folk, der kom med fra The Factory.

Charr kommer op til Foster, totalt forreveet og gennemblødt, go kollapser på gulvet inden han kan nå at sige hvad der er sket. Foster røver alt hvad Charr har på sig, inden han hjælper ham med et Healing Touch. Da Charr kommer til sig selv, siger han at der er en ubåd nær skibet! Foster ignorerer ham, og smider ham ud af hans klinik.

Samtidig kommer Katinka, Vega og Baby ind i fængslet, og bliver vidst op til et kontor. Her møder de Mom, der er Katinkas mor, og som åbenbart bestemmer her på øen. Hun siger de er velkomne til at blive, og at øen har strænge regler, som SKAL overholdes af alle:

  • Ingen vold !
  • Ingen tyveri !!
  • Ingen løgne !!!

De spørger hende om en portal til paradis, som skulle være her, men Mom afviser blankt at sådan en skulle findes. Da baby tilbyder Mom nogle heavy weapons i bytte for info, accepter Mom dog, og siger at portalen er inden i the Maelstrom.

Foster følger efter nyligt rige Bentham, og på en øde gang truer han ham, og vil have penge! Bentham fortæller at det er BBQ der ved hvor Colonel’s skat er, og at BBQ bare har delt lidt ud til Bentham. Herefter smutter han over til Joe, og tilbyder at hjælpe ham med hans svampe. De kan gøres meget bedre med lidt fra kemi!

Baby vil ned i øens center, hvor Vega siger Portalen til Paradis er. Hun lover at skaffe noget AP ammo til et par vagter, for de skal lukke dem alle ind i kompleksets center, der ellers er off-limits. Døren lukkes bag dem, og der er helt mørkt.

Katinkas hemmelighed er, at hun har givet op på Paradis, og bare er med for the ride.

Dette indlæg blev udgivet i Rollespil og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s