[Promised Land] XVI: This is The End

Joe, Katinka, nogle Blackwater og nogle af Lucy’s folk undersøger flyvepladsen. Der er ikke nogen, men der er en gravko og skovle. De tager tingene tilbage til lejren. Vega snakker med Baby. Hans version af paradis er masser af mad, øl og ingen tømmermænd.

Mia og venner laver augury. De begrænser Deep Blue, men der skal menneskeblod til at vedligeholde det. De dukker op i lejren med bomben, fortæller det hele, og vil have mennesker i bytte for bomben. Vega og Katinka går med til aftalen, så længe ofringer foregår langt væk fra lejren. Der graves og motiveres med shots. Vega kan ikke bestikke en kvinde til at gå med ham til bloodeaters. Imens kender Joe intet til Katinkas forsvundne amulet.

Katinka åbner hjernen. “Vil Emily stadigvæk være der når Deep Blue er væk?”. I paradis, med The Rock I horisonten, spærret af en rød barrierre. Der er en robåd. Hun ror ud til barierren. Den er af blod. Emily på den anden side, styret af Deep Blue som en dukke. Katinka ror tilbage, hvor hun møder Colonel ved hans bungalow. “Road!? Jeg har ventet på dig. Du må godt blive, hvis du vil. Du kan godt huske, at hun er død, ikke?”

Vega åbner hjernen. Han er ved at drukne, svømmer mod the Rock og rammer en gennemsigtig væg af blod. Deep blue klasker sig op til ad væggen. Vega læser ham. Han vil ud, hævne sig og lave ballade. Masken Gretzky siger: “Deep Blue er vores bedste vej til paradis”. Væggen er ved at krakelere. Mia ofrer en af sine egne for at holde væggen ved lige. Joe får fat I bomben, der viser sig at være en nuke vha sticky fingers.

Deep Blue beder Katinka om hjælp mod Vega og Mia I form af en papirflyver med en børnetegning på. Colonel kysser Katinka på munden og lukker sin dør. Hun ror mod The Rock. Et skib rejser sig op ad dybet og Fuse er om bord. “Deep Blue lyver om alting. Elsker Katinka Emily, var det ikke Road, der gjorde det? Og gav andre håb? Man behøver ikke at elske nogen.”

Katinka ror mod øen og går igennem blodvæggen. Der møder hun Mia og Vega. En pap cut out af en blå tentakel monster står på øen. En fælde. Katinka går I den. “Hvor er din amulet?”, spørger Deep Blue. Vega svinger saven, rammer ikke og mister et øje. Vega og Mia bliver sparket ud af malstrømmen. “Hvor er han? Han tog mit øje!” brøler Vega. Imens dumper Emilys livløse krop I skødet på Katinka.

Vega og Baby snakker. Baby vil have Deep Blue væk, Gretzky vil lave en deal med ham. Gretzky stoler hverken på Joe eller nogen: “Sav dem, mens de sover!”, siger han til Vega. Der graves igennem til en metal ramme. En portal! Joe åbner hjernen og ringer til Fuse hotline. Om bord på skibet forklarer Fuse, hvordan man får gang I portalen. Folk går stille og roligt igennem.

Joe armerer nuken.

Mia tænker på hvordan hun var i paradis første gang, hvor Deep Blue gjorde hende og bloodeaterne syge. Der kan ikke være paradis så længe Deep Blue lever. Hun vælger at blive til nuken springer. Hun ofre en af sine egne en gang I mellem for at opretholde væggen af blod.

Katinka taler med Emilys lig om deres hverdag. Om at høste blomster og finde yndlings macheten igen. Deep Blue dukker op og fortæller at han har set fremtiden. Han tilbyder Katinka at hun kan få Emily tilbage, så de kan blive sammen malstrømmen. Katinka accepterer og Deep Blues tentakler drypper ind i Emily’s lig. Emily hoster og vågner. Katinka og Emily retirer to safetly i malstrømmen.

Vega løber igennen portalen til paradis og drikker fadøl i litervis. Han råber “Hvor er Deep Blue?!” Han slår Stallion I stedet for og forsvinder. Imens har Baby masser af tid til at lære sin far at kende. Joe’s paradis er en bar uden slagsmål og våben. Fred og ro.

Mia lader væggen falde, og ser Deep Blue lige inden padehatten rejser sig.

R.I.P: Mia, Bloodeaters, Gearjammers.

Har Deep Blue reddet sin røv mod den altødelæggende nuke ved at snige sig ind I Emily? Hvis ja, så well played…

Memorable quotes:

Vega: “Jeg er ikke en dårlig Blackwater soldat, jeg har myrdet masser”

Katinka, om massakren på The Rock: “Jeg nakkede kun min mor!”

Vega: “Det handler ikke om at stole på folk, bare om at lure, hvor egoistiske de er.”

#SavDemMensDeSover

Dette indlæg blev udgivet i Rollespil og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s