[Depereo] Kernen

Hey, remember this guy?

Jeg har tænkt lidt over Depereo’s præmis og kerne. Hvad scenariet egenlig handler om, og hvad det er jeg skal holde fokus på. Og nu prikker Rudkjær til det, så jeg må heller skrive noget om det.

Her den anden dag skrev jeg “Det handler om stærke individer der elsker hinanden, men ikke vil give slip på sig selv, eller på den magt de har, og derfor ikke kan være sammen.”… Men den er der ikke helt endnu vel?

Jeg tror muligvis nok min præmis er “For at få plads til andre i sit hjerte, bliver man nødt til at give slip på noget af sig selv”. Nej det er måske lidt for bredt. Hvad med “I (Depereo) er der er ikke plads til både stor kærlighed og store egoer”?. Men hvad med ansvar og passion? Det kan godt være ansvar skal byttes ud med ego, og det kan godt være passion skal byttes ud med kærlighed. Jeg tror bare gerne Æon og Trevor vil kalde det passion og ansvar…

Nu er der jo så lidt mere til et scenarie end bare en præmis. Her vil jeg bruge et begreb som dejlige Klaus Meier og Kristoffer Rudkjær har introduceret for mig; Scenariekernen. Kernen er præmissen, men det er mere end det. Det er hovedtemaet, det er det der gør du elsker scenariet, og det er det som scenariet ikke kan undvære. Tror jeg nok.

Min scenariekerne, ud over min præmis, handler om at mit scenarie skal være underligt, fremmedgørende og noget jeg gerne vil kalde surrealistisk. Mit scenarie skal handle om 2 hovedpersoner, som fylder næsten alt i dramaet, i fiktionen og i lokalet. De 2 hovedpersoner skal være stærke, de skal være seje, de skal være arrogante og de skal være egoistiske.

Så passer kernen bedst til 2 eller 4 spillere? Jeg kan ikke se det, måske kan du?

Dette indlæg blev udgivet i Rollespil og tagget , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s