[Eksil fra verden] Foromtale

Eksil fra verden
Foromtale

A sidder alene i sin lejlighed. Kigger ud gennem vinduet, og ser en skikkelse i lejligheden overfor, der gør rent. Skikkelsen stopper op, og det ser ud som om den kigger imod A. A dukker hovedet, nærmest panisk. Det går aldrig godt når A kommer i kontakt med andre mennesker. Det er ikke fordi A ikke vil snakke med andre mennesker, men det er bare svært. Og det er også som om at de ikke rigtig vil snakke med A. Måske fordi A aldrig rigtig får sagt noget.

Et andet sted, i en anden tid, går A igennem mørket. Det er snart længe siden at solen gik ned for sidste gang. Det er snart længe siden at A har set solen. Det er koldt og mørkt, og A har ikke set nogle mennesker i meget lang tid. Ved siden af A hopper den store kat fra det ene biltag til det andet. Bag ved sig kan A hører sin skygge diskutere med ensomheden selv. De savner vist alle solen. Katten fortæller den kan se en skikkelse i horisonten. Alle fryser og bliver helt stille.

Eksil fra verden handler om ensomhed og mørke. Tonen er dyster, melankolsk og surrealistisk, men med et glimt af håb. Spilstilen skifter imellem fortællespil om A i storbyen, og karakterspil i en fremtid hvor solen gik ned og aldrig stod op igen. Eksil fra verden er for dig der godt kan lide en langsom, underlig og dvælende stil, og som ikke har noget imod at spille et begreb eller en kat.

Spillet er for 1 spilleder og 3 spillere. Scenariet er en novelle, og tager derfor ikke mere end 2 timer.

Dette indlæg blev udgivet i Rollespil og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s